Velkommen til Inge Willsen Design Blog

Find mig også på Hobbyjunglen

tirsdag den 30. august 2011

My Memories Suite GIVEAWAYJeg har fået den fantastiske ære at give My Memories Suite v2 program til en heldig læser af min blog.

Du skal blot følge de enkle regler for at deltage.

Om My Memories Suite:
My Memories Suite program er et digitalt scrapbook program, men det er ikke blot scrapbook layout du kan lave, du kan lave kort, bøger, fotoalbum, video osv. Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænsen.

Jeg har de sidste 14 dage siddet med My Memories Suite programmet og fået lavet fire sider layouts, jeg bliver hele tiden positivt overrasket over alle de fantastiske ting den kan og alle de muligheder der er i den.
Her er et eksempel på det jeg har lavet indtil nu:- Lige pt kan jeg ikke vise det hele, men man kan gå på YouTube og se demonstration af My Memories Suite programmet, bare klik HER og du kommer direkte til My Memories Suite YouTube side.
 
Den heldige vinder får hele My Memories Suite programmet kvit og frit, dette program har en værdi af $40 og der medfølger diverse kits, layouts og tilbehør så man kan gå i gang med det samme ... dine billeder du vil bruge kan du redigere og beskære i selve My Memories Suite programmet.
 
Vil du vide mere om My Memories Suite digital scrapbooking kan du læse videre her på dette link http://www.mymemories.com/
 
 
Reglerne for at deltage:Du kan optjene et lod for hvert krav du opfylder fra listen herunder, husk at lade mig vide hvor mange af kravene du har opfyldt, mindste lod du kan deltage med er et lod.
Jeg vil tjekke om loddene er blevet opfyldt.

 1. Bliv Follower af denne blog.
 2. Tilmelde dig email nyhedsbrevet på denne blog.
 3. Skrive en kommentar herunder.
 4. Linke til min blog med mit banner, se herunder.
 5. Skrive et indlæg på din blog om denne Giveaway med link hertil, brug gerne My Memories banneret ovenover her.
 6. Gør reklame for Giveawayen med link til min blog på din Facebook, brug gerne My Memories banneret ovenover her.
 7. Gå ind på My Memories og kig på de kits og papir de har og skriv her på min blog hvilket du bedst kan lide.
 8. Du kan gå ind på My Memories Facebook og Like dem
 9. Du kan gå til My Memories Blog og blive follower der.
 10. Du kan blive follower på My Memories Suite Twitter side.

Mit banner du kan linke med
Url du skal linke til   http://www.ingewillsendesign.dk/Også kan alle få rabat hvis i køber My Memories Suite programmet.
Ved at skrive denne Coupon Code STMMMS9329 i rette felt, får du $10 rabatMy Memories Suite Programmet, dette bliver fratrukket automatisk når du husker at indsætte koden i feltet "Coupon Code".
Du kan også bruge koden til at købe kits, baggrunde og andet i shoppen, der giver den også $10 rabat når du husker at indtaste koden i "Coupon Code" feltet.

Konkurrencen slutter den 31. Oktober 2011.

Lørdag den 12. November vil vinderen blive offentliggjort, så husk at holde øje med bloggen.

Held og Lykke :)

***
Click HERE to see the English post on this.
***

4 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok spændende, måske man skulle igang igen med at digi scrappe. Jeg er med på 3 lodder indtil videre. ( Follow, fast læser og kommentar. Jeg håber jeg når at læse mig frem til om de digi kits jeg har liggende, kan bruges til det program.

  SvarSlet
 2. Jeg digiscrapper normalt ikke, men dette kunne da sikkert give mig et skub. Det lyder virkelig fedt! Jeg har opfyldt § 1, 3, 4, 6, 7 (http://www.mymemories.com/store/display_product_page?id=CLDS-EP-1109-6498)og 8.
  Det blev til 6 lodder :) Håber jeg er lidt heldig :D

  SvarSlet
 3. Det ville jeg virkelig gerne vinde... har leget lidt med digi scrap... super spændende.

  Jeg har foreløbig 5 lodder
  1, 2, 3, 4, 7
  My Heritage Pack

  SvarSlet
 4. hej inge jeg har lige opfyldt alle punkter.... er vild med dette kit http://www.mymemories.com/store/display_product_page?id=CPDS-CP-1109-7266 men også alle de andre. kan se de har fået ny fanside på fb. så nu krydser jeg bare fingere vil så gerne digiscrappe men har ikke fundet et program selv i nu.

  klem mette

  SvarSlet